Beoordelingen van The Saloon Enschede

Recente recensies van The Saloon Enschede

5 sterren na 27 reviews

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ondanks dat het iets lang duurde (was wel verteld aan de telefoon) was het weer des Saloons! Heerlijk en weer veel te veel gegeten daardoor! Dankjulliewel voor jullie heerlijke eten.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten.

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd super!

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling is perfect op tijd geleverd. Het eten is op zich goed. Het is alleen jammer dat je verlicht uit de metalen bakjes moet eten, omdat het eten door de kaas er aan vastgeplakt zit. En het doet de taco's geen goed. Die verliezen hun knapperigheid.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles was weer top! heerlijk gegeten en alles mooi op tijd

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hadden om 19.00 uur besteld en het werd rond die tijd keurig bezorgd.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen een half uur hadden wij een heerlijke restaurant waardige maaltijd binnen! Alles netjes verpakt, goed op temperatuur en heerlijk op smaak. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was zoals ik gewend ben van The Saloon, alleen dan ook nog snel thuis bezorgd. Toppers dus!

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! Dank!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeft prima gesmaakt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mexicaans is mijn favoriete keuken. Het was eetbaar, maar voor mij duidelijk zonder passie voor lekker eten gemaakt. Vond het een soort slechte zelfgemaakte Nederlandse versie (zaten erwten in de burrito, geen zwarte bonen bijv), geen rode saus of smeuïgheid in het eten, alleen sausjes los in bakjes, dus enorm droog, vooral de kip. Geen aanrader dit. Maak het thuis absoluut lekkerder. Half uur later bezorgd dan aangegeven in de mail, maar wel gebeld dat het later zou komen.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Voor de prijs krijg je veel, goed verzorgd, uitgebreid eten. Echt een aanrader. 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en ruim voldoende, ook mooi op tijd geleverd. Hier gaan we vaker wat bestellen, echt top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: alles top en keurig op tijd!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was keurig op tijd. De kwaliteit was prima. Ook de bezorging was prima en vriendelijk. Kortom voor herhaling vatbaar.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

o,o,o wat was dat weer lekker. Als je eenmaal de saloon kent weet je dat het een super restaurant is. Ook thuisgebracht was het weer smullen. Ook netjes ingepakt en op goede temperatuur. Pepermuntjes erbij... Mmmmmm wij zeggen DOEN!!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch lekker en ruim voldoende eten.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was op tijd klaar. Thuis aangekomen was alles nog warm. De porties zijn meer dan voldoende en het eten was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super, bij jullie zelf eten is natuurlijk het allerbeste, maar in deze tijd nu het niet anders kan, is dit een heel goed alternatief. Heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer veel en erg lekker. Binnenkort bestellen we weer. :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte service! Het was heerlijk en meer dan genoeg!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mooi op tijd geleverd en het smaakte als vanouds , top !! Klasse Benjamin 👍

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten! Door corona kunnen we niet langskomen, maar dit voelde wel alsof we uit eten waren! Compleet verzorgd inclusief het snoepje voor na afloop. Alles smaakte heerlijk en ook de bezorging was exact op de aangegeven tijd. Dit gaan we vaker doen.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We missen de gezelligheid van de zaak maar het eten was heerlijk