Beoordelingen van The Saloon Enschede

Recente recensies van The Saloon Enschede

5 sterren na 55 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker 😊 en goede info over bezorging

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker op smaak en goed warm. Heerlijk eten zoals we gewend zijn van The Saloon!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top Benjamin, het eten was weer overheerlijk

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten..!! Echt een aanrader voor iedereen..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als altijd heerlijk, op tijd en goed warm!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In één zin: net zo lekker thuis als in het restaurant zelf!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Precies zoals we gewend zijn van het eten hier!

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets op aan te merken. Was lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer top👍

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling geplaatst en eten werd op afgesproken tijd afgeleverd. Wij hebben er heerlijk van genoten.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was top, zoals gewoonlijk alles smaakte goed en ruim voldoende ,hopen dat we snel weer in het restaurant kunnen eten

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super goed en hopen dat jullie weer snel open mogen dan komen we zekers weer langs groetjes ronny en Ellen

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden het eten erg lekker en ruim genoeg. Bezorging kwam precies op tijd! Top👍

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was als altijd weer heerlijk!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

In één woord geweldig! We hebben besteld en het eten werd keurig op tijd bezorgd en was nog heerlijk warm, bijna heet! Het smaakte fantastisch en we hebben erg genoten. Aanrader!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Soepel bestelproces, op tijd klaar en heerlijk eten. Boven verwachting voor een afhaalmaaltijd en voor herhaling vatbaar!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was voortreffelijk van smaak en ruim voldoende. Ook was alles aanwezig zelfs servetten en een snoepje voor het weggaan. Top.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was er zelfs nog iets eerder dan was aangegeven. Het eten was goed warm en smaakte heerlijk! De porties waren groot te noemen. Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten! Bezorging netjes volgens afspraak en het eten is echt meer dan genoeg! Echt een aanrader !

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze ervaring met The Saloon werd nog maar eens bevestigd: heerlijk gegeten, prima porties en vlotte bezorging. Uitstekend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden over alles!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk ontvangen bij het afhalen, lekker en genoeg eten wat je mee krijgt.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed voor elkaar! Op tijd bezorgd, alles was goed warm, porties waren echt groot. Voor herhaling vatbaar.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte bijna net zo lekker als toen we nog gewoon bij jullie konden komen. Bedankt!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten samen met mn vrouw , op tijd langs gebracht door " the boss " Benjamin himself

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ondanks dat het iets lang duurde (was wel verteld aan de telefoon) was het weer des Saloons! Heerlijk en weer veel te veel gegeten daardoor! Dankjulliewel voor jullie heerlijke eten.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten.

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd super!

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling is perfect op tijd geleverd. Het eten is op zich goed. Het is alleen jammer dat je verlicht uit de metalen bakjes moet eten, omdat het eten door de kaas er aan vastgeplakt zit. En het doet de taco's geen goed. Die verliezen hun knapperigheid.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles was weer top! heerlijk gegeten en alles mooi op tijd

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hadden om 19.00 uur besteld en het werd rond die tijd keurig bezorgd.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen een half uur hadden wij een heerlijke restaurant waardige maaltijd binnen! Alles netjes verpakt, goed op temperatuur en heerlijk op smaak. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was zoals ik gewend ben van The Saloon, alleen dan ook nog snel thuis bezorgd. Toppers dus!

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! Dank!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeft prima gesmaakt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mexicaans is mijn favoriete keuken. Het was eetbaar, maar voor mij duidelijk zonder passie voor lekker eten gemaakt. Vond het een soort slechte zelfgemaakte Nederlandse versie (zaten erwten in de burrito, geen zwarte bonen bijv), geen rode saus of smeuïgheid in het eten, alleen sausjes los in bakjes, dus enorm droog, vooral de kip. Geen aanrader dit. Maak het thuis absoluut lekkerder. Half uur later bezorgd dan aangegeven in de mail, maar wel gebeld dat het later zou komen.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Voor de prijs krijg je veel, goed verzorgd, uitgebreid eten. Echt een aanrader. 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en ruim voldoende, ook mooi op tijd geleverd. Hier gaan we vaker wat bestellen, echt top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: alles top en keurig op tijd!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was keurig op tijd. De kwaliteit was prima. Ook de bezorging was prima en vriendelijk. Kortom voor herhaling vatbaar.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

o,o,o wat was dat weer lekker. Als je eenmaal de saloon kent weet je dat het een super restaurant is. Ook thuisgebracht was het weer smullen. Ook netjes ingepakt en op goede temperatuur. Pepermuntjes erbij... Mmmmmm wij zeggen DOEN!!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch lekker en ruim voldoende eten.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was op tijd klaar. Thuis aangekomen was alles nog warm. De porties zijn meer dan voldoende en het eten was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super, bij jullie zelf eten is natuurlijk het allerbeste, maar in deze tijd nu het niet anders kan, is dit een heel goed alternatief. Heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer veel en erg lekker. Binnenkort bestellen we weer. :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte service! Het was heerlijk en meer dan genoeg!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mooi op tijd geleverd en het smaakte als vanouds , top !! Klasse Benjamin 👍

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten! Door corona kunnen we niet langskomen, maar dit voelde wel alsof we uit eten waren! Compleet verzorgd inclusief het snoepje voor na afloop. Alles smaakte heerlijk en ook de bezorging was exact op de aangegeven tijd. Dit gaan we vaker doen.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We missen de gezelligheid van de zaak maar het eten was heerlijk